This is the Denmark website
      
This is the Denmark website


Find et hold

Available Local SitesBaby Sensory

Hvad laver vi?

Vores aktiviteter for babyer er blevet designet til at stimulere sanserne og hjælpe dit barn med sin udvikling.  Vi er overbeviste om, at disse aktiviteter samtidig vil både glæde og overraske jer begge to. Vi bruger en kombination af originale og traditionelle sange og rim til at udvikle tidlige kommunikationsevner, og du vil altid huske det øjeblik dit barn første gang bruger tegnene på vores Sig Goddag sang, som spilles i begyndelsen af hver Baby Sensory klasse. Flere oplysninger om de oplevelser, du vil få sammen med din baby kan ses på Prøve Session siden.
 
Vores babyhold er beregnet til babyer helt fra fødslen til 13 måneder, og vi holder separate hold fra fødslen til 6 måneder og fra 7 måneder til 13 måneder.
 

Om programmet

De forskellige babyaktiviteter tager sigte på at opbygge et forråd på sanseoplevelser (f. eks visuelle, auditive og taktile), for at styrke den fysiske kontakt (massage, reflexologi, berøring, kælen og vuggen) mellem dig og din baby, og for at fremme udviklingen af tale via brug af tegnsprog, musik, sang og dukker.
 
Aktiviteterne varierer ugentligt. Alle aktiviteter er fremragende til at udvikle både fysiske, sociale, følelsesmæssige og sproglige færdigheder, koordination, bevidsthed om verdenen, en kærlighed til musikken og den koncentration, der er så nødvendig for videreudviklingen.
 
Den nyeste forskning viser, at det vigtigste tidspunkt i et menneskes udvikling er det første leveår.
  • Sproglig udvikling - mange forældre oplever intens frustration over manglende forståelse af deres barns signaler. Tegnsprog kan hjælpe med til at stoppe gætterierne.
  •  Fysisk udvikling – selv om babyer altid skal sove på ryggen, er tid på maven et vigtigt aspekt af udviklingen fra fødslen. Babyer skal tilbringe tid på maven for at øve de grundlæggende bevægelsesmønstre, som stimulerer begge sider af hjernen.
  • Social udvikling - glade sociale lege udgør grundstenen for erhvervelse af fremtidige færdigheder såsom samarbejde, vente-på-tur og sammenhold.
  • Følelsesmæssig udvikling - massage er en sanseoplevelse, som virkelig styrker båndet, fordi det giver forældrene mulighed for at vise deres kærlighed.


"Fiske-dammen" er en af de mange fælles sociale oplevelser, som babyer får ved deltagelse i Baby Sensory.

I forbindelse med sociale aktiviteter viser babyer en stor interesse for hinanden. De kan strække deres arme, holde hinanden i hånden, gurgle og kukke for hinanden eller sparke og vride deres ben, som om de fører en samtale med hinanden. Selv om de primært leger alene på dette udviklingsstadie, viser den måde, hvorpå de interagerer med hinanden, at de allerede er sociale væsener.

 


Forældre og børn kan udforske den vidunderlige verden af dufte i Baby Sensory "Country Garden" timen.

Lugtesansen udvikles allerede så tidligt som i 15 svangerskabsuge.

Den nyfødte opdager hurtigt, hvilke dufte, der bringer glæde og beroliger, og hvilke der er ubehagelige. Faktisk bruger barnet sin skarpe lugtesans til at lære om alle facetter af den ydre verden.

Baby Sensory introducerer dig og din baby til en verden af rige og varierede sanseoplevelser i et kreativt og sjovt miljø for at fremme læring og udvikling.


Close button

Event Details

Event Description:
Tutor:
Contact: