This is the Denmark website
      
This is the Denmark website


Find et hold

Available Local SitesBaby Sensory

Baby Sensory Franchise

Prisvindende klasser

Best Baby Development Class 2008

Baby Sensory er stolt over at kunne meddele, at dets klasser er vinder af prisen "Best Baby Development Class" i 2008 i den prestigefyldte www.whatson4littleones.co.uk konkurrence sponsoreret af Organix. Ud over at være kåret som vindere i denne vigtige kategori, blev Baby Sensory rost i to andre kategorier "Best New Activity" og "Best Innovation".

 

Hvis du har mod på at starte din egen virksomhed, hvilken anden bedre måde at starte på, end med et prisvindende koncept?

Franchisetager

Baby Sensory - Prisvindende engelsk koncept for babyer

Hvis du har mod på at starte din egen virksomhed, hvilken anden bedre måde at starte på, end med et prisvindende koncept?

Du vil undervise babyer i to aldersgrupper, henholdsvis 0 - 6 måneder og 7 til 13 måneder.

Vores hold tilbyder en komplet vifte af udviklingsaktiviteter, herunder:  fiberoptisk lysshow, dukketeater, sang, musik, tegnsprog, babymassage, hoppende bolde og en masse andre aktiviteter, der vil tryllebinde både forældre og barn.  

De kvaliteter vi søger hos vores franchisetagere, er:
  • Selvtillid
  • Entusiasme og passion
  • Gode personlige egenskaber
  • Stærk motivation og "drive

Hvis du har disse egenskaber, vi vil hjælpe dig med at udvikle den specifikke viden og færdigheder, der skal til for at have en succesrig Baby Sensory franchise.

Holdleder muligheder

Nogle af vores franchisetagere søger holdledere til at hjælpe dem med deres voksende virksomhed. Hvis du har lyst til at høre mere, så kontakt din lokale holdleder.

Introduktion

En Baby Sensory franchise giver dig mulighed for at opbygge din egen succesfulde virksomhed, hvor du kan arbejde det antal timer, der passer til dig og dine personlige omstændigheder.

Franchisetagere vil tage del i forældrenes glæde og forundring,  når man ser en baby lære og udvikle sig. De vil også etablere stærke relationer med voksne og børn i klassen.

Hvorfor vælge en franchise inden for børns udvikling?

Forældre har en stigende interesse i deres børns tidlige udvikling og kan se de fordele, der er ved, at deres barn lærer at kommunikere på et tidligt tidspunkt. Den øgede tendens til længere barselsorlov betyder, at forældrene vil være i stand til at tilbringe mere tid med deres barn i det første leveår.

Den konstante efterspørgsel efter baby hold, viser et stort potentiale for vækst og muligheder på dette marked.

Få mere information om en Baby Sensory franchise ved at kontakte Ian Sharland på admin@babysensory.co.uk eller ring på +44 1344 412072.
Close button

Event Details

Event Description:
Tutor:
Contact: