This is the Denmark website
      
This is the Denmark website


Find et hold

Available Local SitesBaby Sensory

Prøve Session

 
Videoen nedenfor viser en række aktiviteter fra en typisk Baby Sensory undervisningstime og viser en række unikke babyudviklingsaktiviteter for forældre og deres babyer.
 
 
Alle hold starter altid med vores Sig Goddag sang, hvor du vil lære at bruge simpelt tegnsprog til at kommunikere med din baby. Tegnsprog er sjovt! Forældrene nyder at lære nye tegn og babyer elsker bare ekspressiv bevægelse! Dette er fulgt op af andre sanseaktiviteter, som du kan nyde sammen med din baby. Disse fælles øjeblikke med dit barn er værdifulde for jer begge, og vil give dig et væld af ideer til, hvad I kan prøve derhjemme.

En del af undervisningstimen består af ca. 15 minutters fri leg, hvor børnene kan udforske aktivitetsområdet, som har en bred vifte af udstyr specielt udvalgt til at stimulere dit barns sanser og hjælpe med dets udvikling. Billederne nedenfor viser nogle af de oplevelser I kan se frem til at få sammen, når I deltager på et Baby Sensory hold.

Tiden med fri leg giver dig også mulighed for at møde og blive venner med andre forældre med små børn. Hver undervisningstime slutter med endnu flere sanseoplevelser for din baby.
 
   
 Babyer elsker skinnende ting Baby Plask 
   
 Jeg kan synge En Regnbue  Sort og hvid oplevelser
   
Få nye venner Baby vugge
   
 Hoppe bold!  Stjerne faldskærm

 

Disse aktiviteter er designet til at glæde både forældre og børn, der glæder sig helt vildt til at komme igen næste gang.

Se hvad andre har at sige om vores klasser på vores Vidnesbyrd side.

Close button

Event Details

Event Description:
Tutor:
Contact: